Сливен. Община Сливен отново  има четвърти заместник - кмет. Това

...
Сливен. Община Сливен отново  има четвърти заместник - кмет. Това
Коментари Харесай

Инж. Любомир Захариев е новият заместник - кмет на Община Сливен

Сливен. Община Сливен отново  има четвърти заместител - кмет. Това е инж. Любомир Захариев, заяви през днешния ден кметът Стефан Радев, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Сливен. Инж. Захариев поема ресорът " Инфраструктура и строителство ". Това е единствената смяна в управническия екип на Община Сливен във втория мандат, разясни Стефан Радев. Любомир Захариев е инженер - конструктор, архитект на редица инфраструктурни и строителни обекти. Негово дело е планът въз основата в Бургас на най- огромния експортьор на зърно у нас, както и на редица други обекти в Сливен и страната.

Стефан Радев разгласи,че останалите му заместници: Пепа Чиликова, Румен Иванов и Стоян Марков резервират постовете си, секретар на Общината също си остава Валя Радева. Всички те ще запазят и приемните си дни за жители както беше през миналите четири години.

Предстои и оптимизация на структурата на Община Сливен, като се планува уголемение на някои звена, измежду тях и това на общинската инфраструктура и смяна в ресорите. " Община Сливен е измежду дребното общини в България, където на чиновник от администрацията се падат огромен брой поданици. Това е и индикатор на успеваемостта на работа на една община, и Сливен е измежду първите 10 ", разясни Стефан Радев.

Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР